2821097945 6982618454 Λεωφόρος Καζαντζάκη 57 - Βαμβακόπουλο Χανιά giannislev@hotmail.com
 
     
  LEVAKIS EXHAUST SYSTEM
Εξατμίσεις - Καταλύτες - Συγκολλήσεις - Custom Κατασκευές
Χανιά ΚρήτηςΗ LEVAKIS EXHAUST SYSTEM προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σχετικά με τα συστήματα εξατμίσεων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή εξατμίσεων, εξασφαλίζοντας ότι τα οχήματα λειτουργούν απροβλημάτιστα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής custom εξατμίσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Ανεξαρτήτως του τύπου ή της μάρκας του οχήματος, η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στη δημιουργία προσαρμοσμένων εξατμίσεων που προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και εμφάνιση.   
     
  Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση καταλυτών και τις συγκολλήσεις εξατμίσεων, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος εξάτμισης και τη συμμόρφωσή του με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές περιβαλλοντικής προστασίας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, εξασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.  
     
 
 
 
 
     
  Εξατμίσεις Αυτοκινήτων


Είτε πρόκειται για εγκατάσταση νέων εξατμίσεων, επισκευή ή συντήρηση των υπαρχόντων, η ομάδα μας διαθέτει την εξειδίκευση και την εμπειρία για να εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη λειτουργία και την απόδοση του εξατμιστικού συστήματος του αυτοκινήτου σας.
 
     
 
     
  Εξατμίσεις Μοτοσυκλετών


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την επισκευή εξατμίσεων για μοτοσυκλέτες, εξασφαλίζοντας την βελτιωμένη απόδοση και τον εντυπωσιακό ήχο που επιθυμείτε.

 
 
     
 
     
  Καταλύτες


Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και αντικατάστασης καταλυτών για να διασφαλίσουμε την εκπομπή καθαρών εκπομπών και την συμμόρφωση του οχήματός σας με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.


 
 
     
 
     
  Συγκολλήσεις


Η ομάδα μας είναι ειδικευμένη στις συγκολλήσεις εξατμίσεων, εξασφαλίζοντας τη στεγανότητα και την ανθεκτικότητα του εξατμιστικού συστήματος του οχήματός σας.
 
     
 
     
  Custom Κατασκευές


Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής custom εξατμίσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την απόδοση του οχήματός σας.


 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


Στην επιχείρησή μας, αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για το επάγγελμά μας. Ανεξάρτητα από το είδος της εξυπηρέτησης που χρειάζεστε - εξατμίσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, καταλύτες, συγκολλήσεις ή custom κατασκευές - μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένης φροντίδας. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού ή για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.
 
     
 
 
 
 
2821097945 - 6982618454
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
     
 
Λεωφόρος Καζαντζάκη 57 - Βαμβακόπουλο Χανιά
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ